Jo, de är galna

Bilden är tagen från vårt köksfönster på fjärde våningen och han är flera meter över femte våningen. Och då menar jag inte han i korgen utan han som står inne i kranställningen, han som klättrade upp dit. På utsidan.

4 svar to “Jo, de är galna”

 1. Annika Says:

  ´Jag får ont i nerverna i benen bara över att SE det där. Vilket mod att KLÄTTRA dit upp.
  Jag ryser…

 2. Asa Möllerstedt-Portz Says:

  Usch ja! Som Annika sa passande skrev ”jag far ont i nerverna i benen bara av att SE det där”. Precis sa är det för mig; det räcker med en bild. Inte blev det bättre da jag visade bilden för äldste sonen. Han jobbar f.n. (efter student och vapenfri tjänst och innan universitet) pa en större elektrofirma som ocksa gör ”Blitzschutz” (askledare). Det där var väl ingenting tyckte han och började berätta om att de igar varit uppe pa 30 meters höjd i en ”Steiger” (tydligen en sadandär utskjutbar korg) etc. etc. Jag blev nog bara blekare och blekare sa han avslutade ganska snabbt. Inget för mammanerver inte!
  Förhoppningsvis fick ni J till skolan i helt och rent tillstand utan att han kom i för nära kontakt med ”vissa element” (vilket uttryck!).

  • Brysselkakan Says:

   Ja, vissa saker mår man bäst av att inte veta om ;-)
   J fick vara hemma, vi kom inte fram när vi försökte åka och så har han huvudvärk så hemma fick det bli. Fast nu är det nog lugnt där vi försökte åka, alla ”element” är nog vid EU nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: