Två par

Idag tog A och jag oss till Dod. Det är en slags outlet-butiker med enbart märkeskläder som finns här i Bryssel och de har mängder av kläder och skor. Just skor är något A behöver och det är då inte lätt när man har så där 46-47 i storlek… Men idag var det visst hans dag! För två par bar vi hem! Två par!!!! Inser ni hur otroligt det är?! Och en tröja. Så en bra shoppingdag.

Nu ska vi straxt åka och hämta en troligtvis helt slut J på skolan, tyckte han kunde slippa åka spårvagn hem idag.

6 svar to “Två par”

 1. Miss Marie Says:

  Vilken shoppinglycka! Jag har själv svårt att hitta skor som passar, så jag förstår precis vilken lycka det är att hitta TVÅ par skor som passar! :)

 2. Marianne Says:

  Han verkar ha samma problem att köpa skor som jag har problem att köpa byxor. Det slutar oftast med jeans, för de finns i olika längder/bredder, vilket vanliga byxor inte gör.

  KUL när man lyckas bra med shoppingen!

 3. petchie Says:

  Vad bra att ni hade shoppingtur på shoppingturen ;-) Jag har aldrig varit på Dod men på Cameleon har jag hittat lite plagg.. men sedan vi bott i Puerto Rico tycker vi att Cameleon-priserna är hutlösa! Vi hade två jättestora outletcenter i Puerto Rico och med den amerikanska dollarkursen var det SÅÅÅ BILLIGT! Har aldrig haft så mycket märkeskläder som då (och nu, fortfarande) för det var billigare än att handla i vanliga affärer (H&M fanns inte men dock Zara och Mango, och de amerikanska märkena (Gap fanns både som outlet och som vanlig affär)).
  Njut av att ha A hos dig, och jag håller tummarna för er alla.

  • Brysselkakan Says:

   Dod är lite så att man måste leta, de har massor men hänger det tex 10 vita pikéer så måste man kolla på alla 10 för de kan vara olika. Cirka halva priset mot i butik. Dod man hade sjukt mycket skor! Vi var inte inne på Dod för kvinnor, det tar jag en annan gång.
   Kanske vi ses på lördag då om ni behöver ”örtvakt”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: