Ballongen har landat

Idag har vi väl landat lite i beskedet om cystan. Nu tar vi nya tag och så småningom får vi nog rätsida på vad som orsakar J:s problem.

I går morse, på min PW, gick jag till frisören jag  använder mig av uppe där vi bodde tidigare. En rask PW på 30 minuter. Tänkte boka tid för klippning under gårdagen eller idag. Kom dit lagom till de öppnade och om Madam tyckte det var ok kunde de klippa mig direkt! Det tyckte Madam var ok. Så svettig iförd träningskläder klippte jag mig, betalade €20 och gick i rask takt hem igen! Skippade dock att få håret blåst och fixat, kändes rätt onödigt när jag klev in i duschen direkt när jag kom hem! Och jo, jag är nöjd. Denna gången också! Så skönt att äntligen hittat en bra frisör här.

I går försökte jag också får ordning på alla tips och idéer inför vår Londonresa på måndag. Vi har haft två hotell bokade och igår kollade jag runt igen på lite olika bokningssidor. Så nu är de två avbokade och ett nytt är bokat, lägre pris, fler stjärnor och inklusive frukost! Kan verkligen tipsa om att göra så här; boka något som är ok, kolla NOGA avbokningsreglerna och så några dagar innan resan kolla på nya hotell. Oftast kan man få ett riktigt fint hotell till superbra pris! Och det gillar jag!

Sol i massor idag och nu ska jag ut på stan och fixa lite ärenden, bland annat tänkte jag kolla in HM och deras Swedish Hasbeens skor!

2 svar to “Ballongen har landat”

 1. Annika Says:

  Ja, jag kan förstå att det känns som om ni är tillbaka på ruta ett igen. KLART att du bara vill att allt ska vara bra, att inga symptom ska poppa upp etc.
  Håller alla tummar för att det ska vara lugnt på den punkten.
  funderar ni på en second opinion?
  Iallfall är det bra att ni landat lite mer iom detta besked.
  Ha en fin påsk!
  Kram från mig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: