Vi byter huvudstad för några dagar

När ni kan läsa detta är vi på väg till London eller redan där! Har längtat rejält och kommer ägna så mycket tid det bara går till att shoppa och så lite till att äta gott. Vi far dit på två timmar med tåget och anländer mitt inne i centrum, att vi sedan bor tio minuters promenad från stationen här i Bryssel är ju rätt praktiskt.

T och J ska spana in lite museum som de tycker är intressanta; tråka krigssaker och annat tjafs ;-) Eller de gillar ju det så jag är glad för deras skull. Shoppa klarar jag så bra på egen hand!

Tar inte datorn med mig men J har sin med så lite kanske jag bloggar, vi får se! Annars får ni en uppdatering på fredag när vi är hemma igen.

8 svar to “Vi byter huvudstad för några dagar”

 1. Annika Says:

  Som att bo ”next door” i princip!!
  HOPPAS att ni har jättekul! OCH, god shopping!!!

 2. Mia Says:

  Åh, hoppas på en riktig bildbomb när du kommer tillbaka. :)

  Ser att du läser Sarahs nyckel, den är så sorglig. Jag läser Boomerang av samma författare. Jättebra den med. Ser dock mest fram emot Rose som släpptes nu i Frankrike och har blivit en hit utan like. Handlar om när Haussmann skulle göra om hela Paris och jämnade hus med marken. Fattiga människor tvingades flytta utan ersättning, utom en kvinna: Rose som lovat sin man att stanna i huset för att bevara en hemlighet. Can’t wait!!

 3. karin Says:

  hoppas att ni får en härlig vistelse i London

 4. Malin Says:

  Oj, så snabbt det går att åka dit! När jag bodde i London i början av 90-talet låg det betydligt mer isolerat från övriga Europa!
  Hoppas ni får det riktigt bra och att luften går att andas in…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: