Det går ingen nöd på oss

Andra dagen i London men jag tänkte först berätta om första dagen. Tåget från Bryssel avgick i tid och knappt två timmar senare var vi London. Inser så fort jag stiger av tåget att jag älskar denna stad!

Vi köper Travelcards till tunnelbanan och åker till hotellet för att lämna av vårt bagage. Magen kurrar och vi går till Victoria Station och hittar en pub i närheten där det blir en klassisk Fish and chips. Sedan går vi vidare upp mot Buckingham Palace.

Där fixas det och donas inför fredagens bröllop. Vi strosar vidare i solskenet mot Hyde Park. Jag vet inte om parken alltid är så välskött och full av blommor eller om det också har med bröllopet att göra med fint var det. Mängder av folk som har picknick och strosar i parken. Vi går mot Kensington Palace och deras orangeri. Har ju fått tips om deras goda bakelser!!!

Vi fikar mumsiga kakor och dricker te. Gillade verkligen orangeriet, härlig atmosfär! Sedan blir det tunnelbanan tillbaka till hotellet och incheckning.

På kvällen var vi och såg Stomp. En föreställning där de åtta medverkande spelar all musik med hjälp av händer, kvastar, plåtburkar, bilringar och massor av andra udda instrument. Riktigt trevligt!

Idag har vi shoppat på Regent street och Oxford street. J har varit på Apple-butiken och Hamleys, inga inköp på den första men desto fler på den andra!

Lunchen intog vi på Nandos; En portugisisk kedja med kyckling på menyn. Man väljer själv styrkan på sin mat. Mycket gott! Tack ni som tipsat om det!

Nu har vi just ätit och slöar på hotellet, ben och fötter är trötta… Men jag är nöjd med dagens inköp; två kjolar, ett par byxor, nytt fodral till solglasögonen och lite andra småsaker.

Utlovar bilder senare, men det får nog vänta tills vi är hemma igen. I morgon shoppar jag på egen hand och T och J ska på museum. Så god natt på er för nu ska jag sova så jag orkar shoppa!

14 svar to “Det går ingen nöd på oss”

 1. Malin Says:

  ååh, Nandos, finns det kvar!! Där åt jag alltid när jag hade varit ute på puben :) Stark (riktigt stark!) kyckling med ris och cole slaw om jag inte minns helt fel… Vilka minnen som sköljde över mig nu, jag hade helt glömt bort Nandos!

 2. anna of sweden Says:

  God shoppinglycka! :)

 3. karin Says:

  ha en fortsatt trevlig vistelse…

 4. Annika Says:

  Låter härligt! Igår kväll bokade min man och jag vår resa till London i september. Längtar redan!

 5. Fina Frun Says:

  Ha det så skoj och hoppas du fyndar massor!

 6. Swedish Army Wife Says:

  Åh vad avis jag blir, både på att du är i London och på att du sett Stomp. Har velat se dem i flera år :) Ha det så härligt!

 7. petchie Says:

  Jag ÄLSKAR också London!!! Så roligt att ni gillade afternoon tea på Orangeriet! Fick ni köa länge?
  Lunch nästa vecka?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: