Lost and found… och lite fynd!

Igår for T till golfbanan och när han kom fram så var hans solglasögon borta… Hans solglasögon med glas för hans synfel… efter lite funderande och letande inser vi att han tappat dem i vårt garage. Och att någon av alla andra som parkerar där tagit dem med sig… Så jag  fixade lappar åt T som vi satte upp. Och idag ringde en man! Han hade tagit hand om dem och ringde när han såg lappen! Så en lite ledsen make blev en mycket glad make!

Idag bar det iväg till en stor loppis vid ett av Bryssels universitet. A-K hängde men och både hon, jag och T hittade lite saker. Två speglar till A-K bland annat.

Mycket folk och fint väder!

Blev lite sugen på dessa kaffekoppar men de fick bli någon annans fynd!

Idag blev det grillat; lammkotletter, kycklingfiléer och sallad med melon och ananas avnjutit i solen på terrassen. Och nu har jag just tagit ut en chokladkaka ur ugnen och medan den kallnar tänkte T och jag ta en PW. Kakan sparar vi nog tills i morgon, varför? Hihi! Det får ni klura på lite!

Annons

6 svar to “Lost and found… och lite fynd!”

 1. Fina Frun Says:

  vilken vänlig man som hittade och återgav glasögonen! Ibland skall man ha tur.

  • Brysselkakan Says:

   Precis! Eller så insåg han att han inte såg något genom de dyra Oakley glasögonen han hittade då de är för T:s synfel men så tänker vi inte, eller hur!

 2. karin Says:

  HÄRLIGT NÄR SAKER KOMMER TILLRÄTTA

 3. jaglovisa Says:

  Åhhh, vilka otroligt söta koppar! Sådana skule jag vilja ha. Tänk att sitta med dem på balkongen mellan jobbpassen i sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: