Hon är i luften

Askmolnet skötte sig bra och svärmor sitter nu på planet mot Köpenhamn. Det gick också bra att ta sig till flyget trots att vi först skulle genomhalva stan söder ut för att lämna J på skolan, sedan tillbaka in mot stan och genom stan norr ut mot flygplatsen. Men det flöt på och gick riktigt fort. Värre hem dock… inte rätt håll att åka på vid den tiden… sådär 1,5 timme för en sträcka som borde ta max 20 minuter.

Så nu får det där molnet sköta sig på fredags också tack, så jag får hem T. Men hans sekreterare har stenkoll på allt och har redan preliminär bokat alternativa plan från Köpenhamn eller så kör han hem.

Annons

2 svar to “Hon är i luften”

 1. benved Says:

  Hej!
  Jag föreslår att du tar direkt höger när du kör ut fr skolan. Då kommer du till ringen på 5 min sen tar det inte mer än en kvart till flygplatsen. Om det inte är en massa trafik vill säga. Snabbare än genom stan skulle jag tro! Bara ett tips.
  Ha en bra helg.
  E

  • Brysselkakan Says:

   Nja, jag körde tillbaka och åkte förbi universiteten och den vägen ut. Fick rådet att inte ge mig ut på ringen under värsta morgontrafiken. Och vi var framme på 30 min!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: