En vanlig tisdag hos mig

Idag är det typiskt Bryssel-väder; det regnar lite, det ser ut att bli sol, regnar lite igen och så håller det på. Så jag är inne idag, gick visserligen min PW i morse och blev genomblöt. Vädret är ombytligt just nu kan man säga; igår hade vi över +30 och luften stod still och just nu är det +14 ute.

Men som sagt; jag håller mig inne! Har en sån där dag då-allt-ska-till-sin-rätta-plats. Så jag får liksom motion inomhus när jag flänger runt med saker upp och ner och hit och  dit!

Mitt i allt detta håller jag tummarna! Varför tänker jag inte berätta, är väl liiite för vidskeplig av mig men kanske i morgon! Det rör i alla fall en av våra söner i Sverige.

Har också, tror jag, lyckats betala mina läkarräkningar. Har alltid känslan att jag gjort fel när jag betalar dem… Man kan lugnt säga att svenska internetbanker är smidigare ;-) Och då är jag ju ändå inte någon som helst novis när det gäller datorer och internet, har ju för sjutton utbildat folk i det mesta när det gäller detta området.

Nä, kanske dags för en kopp te och bläddra lite i senaste Hus&Hem som låg i brevlådan idag! Och just nu ser det ut som solen kanske, kanske kikar fram igen, vi får se!

Men varför tror alla inredningstidningar att sommarnumren måste innehålla hus med puttenuttig inredning? Massor av blommigt, marint tema och annat fult… samma sak varje år. Kan man prenumerera utan juni och  juli?

4 svar to “En vanlig tisdag hos mig”

 1. Asa Says:

  Fniss! Jag har inte fatt min nya Hus & Hem ännu, det ska bli spännnde att se! Egentligen skulle de nog kunna ta tidningen fran aret före, eller aret före det, eller…. Sommarutgavorna har verkligen alltid samma kör, där har du rätt. Själv köpte jag nya koppar i rött-vitt häromdagen, bara för att de var sa fina. Egentligen har vi inte precis färger i köket eller matrummet som passar. Ute har vi dock rött… Alltsa kunde jag köpa kopparna för sommaren… Tror du att maken reagerade!? Not! Ibland tror jag att han är blind (fast det sparar ju vissa diskussioner förstas!).

  • Brysselkakan Says:

   Precis! Sommarnr ser likadana ut år efter år! Blir besviken varje år men kanske det är mig det ät fel på, kanske alla andra gillar det?
   Jag hängde upp tre tavlor och vår fina Coca-Cola skylt på lilla wc i går och än har varken J eller T sagt något ;-) Män ser inte sånt så mycket tror jag, eller så var fokus på jobb igår för T satt uppe till 2 i natt…
   Dina koppar låter spännande! Vill se!!!
   BTW: När kommer du hit??? Maj är ju slut nu…

 2. Asa Says:

  Tänk, tänk, tänk… Är maj redan slut? Den har ju precis börjat…. Funderade lite hit och dit. Mandagen den 20 juni skulle eventuellt kunna passa. Skulle det passa dig?
  Torsdag kväll aker jag och äldste sonen med nattag (fick inget direktflyg) till Sverige för att pa fredag överraska pa min äldsta kompis dotters student. Vi har ju SAAAAA mycket att göra och kan TYVÄÄÄR inte komma! Det ska bli roligt att se deras miner, sadana saker kan jag glädja mig enormt at.

  • Brysselkakan Says:

   Jodå, maj tog slut och jag fattar inte heller hur det gick till…
   Haha! Vad snopna de kommer bli! Kul!
   20 juni passar bra för mig! Maila när du vet mer så noterar jag i min kalender.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: