Vifta på tårna

Mina ben och fötter har ju varit instängda i kompensationsstrumpor mer eller mindre dagligen sedan i juli förra året. Det är varmt när det är varmt ute och kallt när det är kallt. Fast värst är det nog med tårna. För har man som jag storlek 40-41 på fötterna och sedan stumma strumpor på dessa fötter så får tårna inte riktigt plats. Mina tår är ständigt ömma, som jag gått i för små skor. Varje dag. Mot kvällen värker det i tårna…

Några månader efter jag inköpt mina första strumpor inser jag att de finns utan tå men då priset på dessa hemska strumpor är sådär 80-90€ så är det ju inget man köper ett par till av bara så där. Nä, jag har snällt använt mina med tår. Fram tills nu då, för det finns en livslängd på strumporna och det var dags för nya. Utan tår!

Färgen på strumporna har de döpt till det tjusiga namnet Caramel, jag kallar det Tantbrun... Och jag, detta är den ljusaste färgen. Och nej, de är inte det minsta transparenta... Som tur är så bleknar de med tiden av alla tvättar.

Så nu ska nog mina tår bli som vanligt snart igen! Och det blir också lite mindre varmt att ha dem på sig när tårna får luft. I övrigt? Lika hemska som de andra. Det första jag får göra är att superförsiktigt sprätta bort lappen med tvättråd som de satt på insidan vid låret. Hur korkat som helst. Att sedan den breda sömmen på häftbandet upptill också sitter mot insidan på låret är också rejält dumt. Det löser jag genom att vrida dem när jag drar upp dem så sömmen kommer framtill på låret, där skaver den mindre.

6 svar to “Vifta på tårna”

 1. Annika Says:

  Förstår att det är jobbigt med de där strumporna. Verkligen.
  Tur att du har lite knep på hur du får dem lite bekvämare.
  Men snygg pedikyr har du iaf (som tur är för en fotfobiker som jag ;.)))) )

 2. annieverse Says:

  Vad är kompensationsstrumpor och vad har man dem för? *nyfiken*
  Du har samma läckra tå-nagellacksfärg som jag, för övrigt ;-)

 3. Persilja Says:

  Men så tjusiga fötter!!! Med eller utan stödstrumpor! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: