Men hur dumt var det då?

Så har T landat på Bromma, han ringde just. Och sa att han och de andra tre sitter i taxin nu. Men… taxi? Ni ska väl ha hyrbilar sa jag. Jodå, men för att det är nationaldag så kunde det stora internationella hyrbilsbolag som hans arbetsgivare anlitar inte lämna ut hyrbilar på Bromma för de hade stängt. Så nu sitter de i en taxi till Arlanda för att hämta ut sina bilar… där hade de öppet idag och det var den närmaste i Stockholmsområdet… Men hallå? Stänga hyrbilsutlämningen på en flygplats av Brommas storlek? När allt flyg går som vanligt? Hur tänkte de då?

Sedan ska T köra tillbaka för att ta sig till A och V i Järna. Ja, jösses ;-)

8 svar to “Men hur dumt var det då?”

 1. Annika Says:

  Men så IRRITERANDE och ASFJANTIGT!!!
  Sånt där blir jag förbannad på.
  Men, menar du att alla bilfirmor i Sthlm hade stängt???
  Ja, hur tänkte de då????

  • Brysselkakan Says:

   Ja, i alla fall alla Europcar, det är det bolaget makens arbetsgivare har avtal med. Man kan undra hur de tänkte… och de borde betalt taxin till Arlanda från Bromma…

 2. Fäldtliv Says:

  Tänkte tacka för tipset om tygaffären, Chien Vert. Jag var där idag och köpte gardintyg. Vad mycket snygga tyger där fanns!
  Angående hyrbil är det nog mer regel än undantag att de håller stängt på helgdagar i Sverige. Vi hade liknande problem i julas med hyrbil i Göteborg… Visst är det fascinerande att så stora företag inte har bättre service.

  • Brysselkakan Says:

   Åhhh! Du hittade dit? Var du inne i båda butikerna? (Om du var i de vid kanalen). De har så fantastiskt mycket fint där!

   Ja, kanske det är så med hyrbilar fast det har aldrig varit problem när han anlänt på tex söndagar i alla fall. Fast det är kanske inte helgdag i deras värld ;-)

 3. Fäldtliv Says:

  Det var nära att vi gick förbi… Vi var bara i den ena butiken idag. Jag fattade inte att det var två förrän jag hade bestämt mig. Jag vågade inte gå in i den andra för då hade jag antagligen hittat något annat jag ville ha. Nu vet jag var de ligger och kommer med stor sannolikhet att åka dit igen.

  Vad kul att din son har fått jobb!

 4. jaglovisa Says:

  Ja, man fattar inte riktigt hur de tänker … kanske är det det som är problemet – de tänker inte!!
  Längesedan jag kommenterade men jag läser iaf!
  KRamar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: