Så var det dags igen…

Sedan några timmar är jag gräsänka. Igen. Denna gången tills söndag kväll.
Och ja, jag borde vara van.
Och nej, det är jag inte… Lika trist, tomt och ensamt som varje gång…

Ja, ja, har ju bilen, får se det som bonus, och lär få veckan att gå fort på något sätt ändå!

6 svar to “Så var det dags igen…”

 1. Annika Says:

  JAG FÖRSTÅR DIG!!! FULLT UT!!
  Gillar ju inte att vara gräsänka alls.
  Men, trösten är att tiden GÅR fort.

 2. Erika Says:

  Ja visst är det tråkigt när de är ute och far. Jag är glad att resandet trappats ner en del sedan vi flyttade till USA, men det kommer liksom i sjok. Inget på flera månader och sen var och varannan vecka under en tid. Du får kedja fast maken när han kommer hem så han håller sig på plats ett tag. ;)

  • Brysselkakan Says:

   Jo, det vore kanske idé! Fast när stora delar av verksamheten finns i flera länder så blir det så här… Jag borde vara van efter alla dessa år men, nej! Fast man kan ju vända på det; vi lever i det bästa av två världar; man är själv lite då och då och gör vad man vill utan att behöva tänka på andra (förutom sonen då) och så är man två ibland! Jag tror vårt förhållande mår bra på något sätt av detta ;-)

 3. Asa Says:

  Jag maste tillsta att jag oftast ser det positivt när maken är iväg. Det är ju lite sa att man ser varandra med ”nya” ögon da de kommer tillbaka. Vi jobbar ju sa intensivt tillsammans i vardagen, sa…
  Att sonen har fatt arbete igen var väl SKÖNT! Tydligen är det väldigt svart för ungdomar (blir han glad eller arg för den beteckningen?) i Sverige f.n. att komma in pa arbetsmarknaden. Här finns ju lärlingssystemet för de som inte vill studera. Later lite gammalmodigt, men jag tror att det inte alls är dumt.

  • Brysselkakan Says:

   Jo, jag tror det är positivt att inte vara nära varandra hela tiden! Som du skriver ”se med nya ögon”. Men det är ändå inte kul…
   Ha! Han är nog ungdom än trots sina snart 23 år! Jo, det är inte lätt att få jobb… man ska vara ung med typ 10 års erfarenhet ;-) Nu har ju A gjort praktik under gymnasietiden och sedan jobbat 2 år innan på detta företaget, han gick direkt från gymnasiet till en tjänst som projektledare så det var ju lite ovanligt för en nybakad student!
   Lärlingssystem vore toppen! Tänk om vår V kunde fått ha det… skolstrött sedan sjuan och älskar att jobba hårt med kroppen, ta i och bli skitig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: