Lite av varje

Idag har jag satt mig för att skriva här sådär en fem-sex gånger men varje gång har något annat lockat på min uppmärksamhet! Men nu så! Här har det milt sagt varit växlande väder idag! Sol från blå himmel (nåja, lite moln men blått också) och så fem minuter senare kolsvart himmel och ösregn, det har till och med åskat. När J var på väg hem öppnade himlen sig och eftersom han måste gå cirka 10 minuter från spårvagnen och jag hade bilen idag så körde jag och mötte upp honom. Han hade blivit plaskvåt annars… Nu har det nästan klarnat upp igen och solen skiner.

Idag har jag också handlat mat, inget spännande direkt MEN efter det så åkte jag för att fika med E! Som vanligt kul och givande! Hon och barnen far till Sverige på tisdag morgon och är inte tillbaka förrän skolan börjar i slutet av augusti. Men vi ska försöka ses i Sverige, de har sin stuga ganska nära Järna där vi ju ska hålla till i alla fall delar av tiden i Sverige.

Jag har också fixat tandläkartider till J och mig i Järna och nu hoppas jag bara min frissa har tid med mig också. Har mailat henne så svar kommer nog.

Nu ska jag gosa i soffan med T, fast han har somnat ser jag ;-)

Annonser

6 svar to “Lite av varje”

 1. Annika Says:

  Lite av varje hela dagen i väder och sysslor.
  Det kan vara rätt jobbigt då vädret inte kan bestämma sig. Så kan det vara här ibland också, minsann.

 2. Annie Weibull-Erlandsson Says:

  Har också fixat tid hos tandläkare och frissan, som gudskelov hade tid för både dottern och mig strax efter vår ankomst :-)

  • Brysselkakan Says:

   Ja, det är guld värt att få gå till sin vanliga svenska frissa! Jag väntar på svar från min men hon har semester och är tillbaka på måndag, vilket ju bådar gott för att hon jobbar när jag är i Sverige!

 3. petchie Says:

  Ha ha, det gäller att passa in ens egen semester så att den INTE sammanfaller med frissans och tandläkarens! Jag går fortfarande till samma tandläkare hemma i Eslöv – det känns tryggast så ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: