Det ingick helt gratis…

Efter sådär fem timmars strulande med både det ena och  det andra har jag äntligen lyckats genomföra bokning OCH betalning av vår resa till USA. Då har jag hunnit besöka banken, ringa bokningsbolag, svära, ringa en annan bank, sms:a ena sonen, ringa T, svära lite till, blivit av med bokning, börjat om, svurit igen, fyllt i våra namn sjuttioelva gånger (i alla fall kändes det som det fast det kanske bara var tre då… men sex personer, alla fullständiga namn, mobilnr och födelsedatum, ja jösses vad mycket att fylla i) och slutligen äntligen fått allt bekräftat! Hurra!

Och fått huvudvärk… det ingick liksom på köpet fast jag inte valde det som tillägg… märkligt! Gratis tydligen också.

Nu måste jag vila, dricka lite te och börja andas normalt igen, det förstår ni säkert, så jag får återkomma med våra planer när hjärnan funkar igen.

4 svar to “Det ingick helt gratis…”

 1. Anna-Karin Says:

  Ha, ha, ha jaa huvudvärk är ju gratis, tur att någonting är gratis här i livet :-) Hoppas det går över……hua vad härligt ni ska ha när ni reser :-)

 2. petchie Says:

  Suck, jag kan bli vansinnig på online-bokningar – det blir så ofta strul. Ibland är det för att man använder ett belgisk kreditkort på en svensk sajt, eller något annat fånigt. Fri rörlighet av tjänster inom EU, visst…
  Och amerikanska visumformulär är INTE roliga! Varje gång vi skulle ansöka om nytt visum till Puerto Rico (som ju tillhör USA) skulle man bl.a fylla i ALLA länder man har besökt de senaste TIO ÅREN! Alltså, det funkar kanske för amrisarna som inte är kända för att lämna landet så ofta men för en europé som bott i 5 europeiska länder de senaste tio åren och besökt de flesta EU-länderna var det inte lätt…
  Hoppas att huvudvärken gått över!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, ibland kan man sakna när man fick boka hos en resebyrå! När man inte visste att man just missat en väldigt mycket billigare resa!
   USA är ibland kanske lite väl nojiga kan jag tycka…

   Jodå, huvudet lugnade ner sig och nu har vi just varit ute och gått, kroppen skrek efter att få röra på sig ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: