Nynnade med

Har bilen idag och passade på att åka och byta J:s kostymbyxor från herrstorlek 44 till 46. 44 hade nog funkat i midjan men han har långa ben så det får bli 46, inte är han tjock direkt ;-) Mager och lång, väger väl knappt 50 kg och är 176 cm med st 45 i skor! Som ett stort L! Eftersom jag visste att byxorna fanns på det HM som ligger bredvid Cora i Anderlecht så for jag dit och bytte.

Ska man dit åker man förbi Ikea så en sväng in där för lite lördagsgodis till J och ljus till A-K. Där firade de för fullt att det är midsommar på fredag fast i år, jämfört med förra året, hade midsommarstången fått sin plats inne, kanske den åker ut på fredag?

Ursäkta bildkvalitén men det stod två säkerhetsvakter nere i entrén och spanade... Hade ingen lust att pratat med dem!

Och de spelade svensk sommarmusik inne på varuhuset; Ulf Lundells Öppna landskap och Tomas Ledins Sommaren är kort hann jag höra! Kändes som att vara i Sverige och jag gick där och nynnade med, gick inte att låta bli!

6 svar to “Nynnade med”

 1. petchie Says:

  Åh, vad mysigt med svensk musik och midsommarstång! O ska förhoppningsvis åka till Ikea efter jobbet idag och köpa en ”datorkudde” till mig så jag kan sitta i soffan och ha datorn i knät. Får se om han lägger märke till om det är svensk musik även i Zaventem?

  • Brysselkakan Says:

   Kan meddela att den datorkudden, om det är BRÄDA du tänkt köpa, blir rätt varm i knät… fast det kan vara min supervarma dator som gör kudden varm oxå ;-) I övrigt funkar den bra!

 2. Asa Says:

  Vad trevligt! Vi hade ÖVERVÄGT att ha midsommarfest i ar; oftast blír det pa allmän begäran. Nu har vi lite för mycket andra saker pa gang; dessutom är/blir nog vädret inte precis sommarlikt. Hade ni ocksa halv storm i gar? Här ÖSTE det ner med askar och blixtar rätt över oss. Bekanta till oss hade vatten i huset för tredje (3) gangen pa ett halvar…. Där var Gerre och pumpade och städade, men det hjälper ju föga för golvvärmen och parketten…

  • Brysselkakan Says:

   Nä, vi slapp storm igår, faktiskt riktig ok väder om man jämför med den skit vi haft innan i veckan. Idag blåser det mer, kanske ert busväder som blåser fram? Fast än så länge sol här!
   Vi ska inte fira midsommar mer än att A-K ska grilla med oss, så mat och umgänge blir det. Annars går det nog hitta mer traditionellt svenskt midsommarfirande om man far ner till Waterloo antar jag.

 3. Annika Says:

  Fniss…ja, det är ju lite kul. Undrar om IKEA ordnar midsommarlunch? Såsom det ordnar vid jul och påsk?
  Men kanske inte…
  Själv firar jag inte midsommar det allra minta grand.

  • Brysselkakan Says:

   Jo, det hade något erbjudande i restaurangen och så bjöd de på chips och cider. Men det var igår det, förra året var jag där på midsommarafton och då var det fler jippon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: