Dit är det långt

När klockan ringde vid 06.20 i morse och jag segade mig upp halvt sovande tänkte jag att bara en dag kvar, sedan! Fast så var det inte.

Nä, för J slutade skolan idag! Bara de med böcker att lämna in och papper som behöver lärares signatur, och som inte gjorde det igår eller idag, måste vara i skolan i morgon!

Förstår ni vad det innebär!!?? Jo, att jag också fått sommarlov. Nästa gång jag  måste gå upp 06.20 för att få iväg min son till skolan är 24 augusti och dit är det många härliga mornar att sova lite längre på!

4 svar to “Dit är det långt”

 1. petchie Says:

  Vad härligt!! Jag vet inte hur det är med dig men jag är absolut inte en morgonmänniska så jag gläds för din skull! Och så klart för J som också slipper stiga upp på morgonen och som har sommarlov nu! Äntligen!

  • Brysselkakan Says:

   Både ja och nej. 06.20 är för tidigt, men kring 8, då vill min kropp vakan, behöver inte ens alarm för det!
   J lär sova bort halva dan resten av sommaren!

 2. Asa Says:

  Det är det värsta! När man INTE behöver stiga upp vaknar man av den inbyggda väckarklockan. Fast jag tycker som du; sova bort halva dagen känns lite fel. Vid attasnaret är en bra tid; inte för tidigt och inte för sent. Jag har en väckarklocka bredvid mig; maken. Da han är vaken tycker han att alla andra ocksa ska vakna….

  • Brysselkakan Says:

   Här är det jag som vaknar först. Idag redan vid 07.05 men då av värk i höft och rygg, kände mig allt annat än utvilad och pigg… Får nog avkräva maken en rejäl massageomgång idag ;-)

   Ja just det! Du blev kommentar 4000!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: