Mycket vatten går det åt

Just nu +37 grader ute… I skuggan. Inne har vi lyckats få ner tempen till +29 här nere fast där upp är det +35… genom att ha stängt överallt och fördraget så mycket det bara går.Men ändå olidligt varmt.

Men i morgon! Då kommer regnet med svalare väder! Tänk att man kan längta efter regn! Jag behöver göra en del ärenden och att ta sig ut idag är väl näst intill dumt, det får bli i morgon istället. Med paraply!

Annons

6 svar to “Mycket vatten går det åt”

 1. Fäldtliv Says:

  Stanna inne om du inte måste gå ut! Jag har varit ute några gånger idag och svetten har runnit när jag varit tvungen att röra mig mer än 10 meter. Jag är inte skapt för att vara utomhus när det är mer än 25 grader varmt. Ser fram emot mer humana temperaturer de närmaste dagarna.

  • Brysselkakan Says:

   Ja, det är olidligt varmt. Just nu mulnar det här men inte sjunker tempen för det… Vi får hoppas att prognosen stämmer och det blir svalare snart!

 2. petchie Says:

  Det känns som regnet kan komma när som helst!! Vet inte om det är åskmuller jag hör på avstånd… JIPPI!! Har legat i soffan med en frysklamp och duschat kallt 2 ggr men svalkan har ju inte varat någon längre stund…
  Längtar tillbaka till Puerto Rico där det iaf fanns AC inomhus ;-)

 3. Fäldtliv Says:

  Och nu börjar det regna här också! Och mörkt blev det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: