Varmt…

Alltså… sova när det är kring +30 i sovrummet… Jo,jag somnade till slut men känner mig helt mosig idag… huvudvärk och trött. Vaknade vi 6-tiden för att besöka toa och  det var +26 (!!!) ute redan då, sedan kom det regn och åska och jag låg där och svettades och tänkte att nu blir det svalare! Fast nä… nu är det sol igen och så kvavt och kvalmigt att denna dag nog också blir en plåga. Tydligen ska det bli varmare än i går.

J somnade inte alls inatt och när mitt larm pep vid 8 kom han upp till mig medan jag jag låg på spikmattan sedan fixade jag frukost till oss och när jag tog min PW så kröp han till sängs igen och nu sover han faktiskt. Vänt på dygnet har han redan gjort så jag är bara tacksam att han kunde somna. Värmen är väl svår för oss alla men han verkligen lider när det är så här hett och med hans ljusa hud är det också besvärligt att vistas ute, solskyddsfaktor 50 och skjorta och långa byxor är ett måste.

Annons

2 svar to “Varmt…”

 1. Tess Says:

  Regnade och åskade det i morse? Jag sov med öronproppar och märkte ingenting!

  Var tvungen att ha både balkongdörrarna på baksidan och i sovrummet öppna för att få lite korsdrag men det blev ju inget korsdrag för det.
  Det är verkligen plågsamt varmt men jag tror jag föredrar den värmen mot novembervädret vi haft.

  Stackars J som måste gå fullt påklädd i den här hettan.

  • Brysselkakan Says:

   Sommarregn och åska kan ju vara väldigt lokalt så om vi inte bor nära varandra så kanske det inte ens var hos dig?
   Vi hade öppet överallt men det märktes inte… Jo, vädret vi haft har väl inte varit så kul men ett mellanting mellan detta och det tråkiga vädret vore att föredra!
   J är van och har tunna bomullsskjortor och linnebyxor, det funkar, han lider mer av att det är just varmt och kläderna gör varken till eller från. Men så håller han sig mest inne oxå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: