När man får vad man önskar

Jodå, regnet kom… ibland får man vad man önskar och det med råge! För jösses vad det vräkte ner! Och blixtarna avlöste varandra från tre håll! Det regnade och blåste så parasoller och blomkrukor ute välte! Fick ge mig ut på terrassen i värsta ösregnet och rädda ena parasollen. Smart nog sprang jag ut naken, det är ju ändå ingen som ser oss där, så det var bara att torka sig efteråt. För det var som att kliva ut i en dusch!

Nu är det 20 grader svalare ute än igår vid samma tid och luften är riktigt skön. Inne är det fortfarande +27, stenhus lagrar ju värmen bra… men med öppna fönster så lär det bli bra snart! Och sol är utlovat fram emot kvällen men med betydligt mer behaglig temp än i går!

Annons

4 svar to “När man får vad man önskar”

 1. Vonz Says:

  Det var helt underbart att stå i gräset under spöregnet…kändes enormt uppfriskande efter att ha knappt orkat andas i flera timmar…efter den syrechocken gick Alfapet spelet som en dans o jag slog rekord för första ggn på länge! Väl ute i skogen med hunden (Tervurenskogen) så kunde man se hur många träd o grenar som brutits av under natten av stormen! Själv sov jag som en stock som jag alltid gör när det åskar!

 2. petchie Says:

  O frågade imorse om jag var ”the freshness manager” eftersom varje gång jag var uppe och kissade (3-4 ggr?) så antingen stängde jag eller öppnade fönsterna, beroende på om det regnade eller inte. Vid 06-tiden kunde jag äntligen lägga mig UNDER täcket för då var lägenheten relativt sval – såå skönt!
  Men det är fortfarande varmt här också, som du skrev, gamla stenhus svalnar långsamt och solen skiner ju faktiskt idag också, om än inte lika intensivt.

  • Brysselkakan Says:

   Ja, solen skiner idag lite till och från och det är inte svalt inne men betydligt bättre än igår! Alla våra sängkläder åker tvättmaskin idag och i kväll hoppas jag kunna somna i ett svalt sovrum med underbart rena och osvettiga lakan!
   Ett gott tecken på att det är svalare är att J sover ännu ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: