Lite vilse…

Det blev inget skrivet här igår… shoppade mest hela dagen, glömde att ta bilder och så var det plötsligt läggdags! Hotellet vi bor på tar betalt för internet, för övrigt det första som gjort det. Så vi betalar för en uppkoppling och J har sedan satt upp ett nätverk så A, V och A kan surfa via sina iPhones. Nu borde detta även funka på min pc men icke… så jag är hänvisad till att låna J:s dator eller sitta i hotellets entré där de har gratis trådlöst. Just igår fick jag inte det att funka och blev mest arg och gick och sov istället.

Det blev en del inköp igår, bland annat glassmaskinen till min KitchenAid! Här kostar den 79 USD som är ungefär 1/3 av priset i Sverige, där kostar den cirka 1290 SEK. Så nu ska vi lära oss att göra glass! Hittade fina hängslen till J, i rött, grönt och blått. En tröja, lite småsaker och några presenter.

Vi lyckades också ”slarva” bort söta A… i cirka två timmar letade hon efter oss och vi efter henne… våra mobiler funkar dåligt här och hon lyckades att i Applestore via Facebook kontakta V som sms:ade mig och så fann vi varandra igen! Lite ledsen såg hon ut men hon hade aldrig varit rädd egentligen, hon visste ju att vi fanns där någonstans!

Om vi ska fortsätta på ämnet vilse så körde T, A, V och J lite vilse igår förmiddag… Det är jag som sköter kartan när vi kör, jag som har lokalsinne och ser till att vi hittar. T är typ urkass på sånt. Så de skulle till en beach utan mig och hur man man vara i San Diego, som ligger vid havet, och misslyckas att komma dit det vet jag inte! Men de körde runt i 1,5 timmar utan att bada och kom hem torra igen! Men som sagt; jag var ju inte med ;-)

Så dags att vira ut mig ur täcket, duscha och äta frukost. Måste en sväng till matbutiken för frukostinköp först bara! Sedan blir det mer shopping idag!

Annons

5 svar to “Lite vilse…”

 1. my Says:

  Vilken underbar semester ni verkar ha! Följer er spänt på resan och ser fram emot dina uppdateringar! :)

 2. Erika Says:

  Verkar som ni haft en underbar resa! Tyvärr måste jag göra dig besviken över ditt fina fynd, enligt Kitchen-Aids support funkar inte den amerikanska glasstillsatsen på de europeiska maskinerna. Jag fick reda på det för ett par år sedan när jag kontaktade dem för att kolla om de vanliga blandarskålarna passar (vilket de gör) då de oxå är mycket billigare i staterna. Glasstillsatsen ska tydligen vara det enda tillbehör som inte passar globalt. :( Ring dem gärna och kolla igen för säkerhets skull.

 3. Erika Says:

  Okej…googlade lite och det verkar som om Kitchen-Aid uppmärksammat problemet på sin Facebook-sida:
  http://www.facebook.com/topic.php?topic=15521&post=71315&uid=321113608992#topic_top (klicka på ”last” för att se de senaste meddelandena som bara är nån vecka gamla)

  De skickar tydligen ut utbytesdelar mot förfrågan och kopia på kvittot så att man kan använda glasstillsatsen även i Europa. :) Det enda kruxet är att de enbart skeppar till amerikanska adresser, men den delen kan jag ju hjälpa dig med och sen skicka paketet vidare till Bryssel. No problemas. Verkar som om ni kan ha det glassigt hemma i sommar i allafall. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: