Det har sin förklaring

Helt trött och  seg idag… skulle fixat lite saker på stan men orkade inte. Slöat, solat och läst. Och sedan fick allt sin förklaring. För nyss brakade åskan lös. För med mig är det så att jag mår helt mysko när det är åska på ingång.

Och nu satte ösregnet igång också.

10 svar to “Det har sin förklaring”

 1. petchie Says:

  Jag är precis likadan, lågtryck gör mig också trött och håglös. Min siesta blev längre än vanligt… Helt otroligt hur mörkt det blev när det började storma och regna!

 2. Asa Says:

  Hade i eftermiddags tänkt skriva och fraga huruvida ni fatt ask(o)vädret! Mannen gar och kollar iphonens väder mest hela tiden, och det sades konstant komma fran Belgien över Luxemburg till oss. Tryckande är det fortfarande, men ännu inget regn e.d.
  Jag kan TYVÄRR inte komma til er/din bloggträff. Förutom att jag själv har födelsedag har svagern i Bayern pa samma dag 50-arsdag och vill fira. Sa, vi far väl ta oss dit om vi vill eller ej. Hade hellre alt till Brysel, men et kan jag ju knappast säga till dem… Hoppas ni far trevligt och för mig att det blir en andra träff nagon gang!

  • Brysselkakan Says:

   Jo, om ni får detta oväder så lär det braka löst!
   Synd att du inte kan komma den 10:e… men jag har en påse godis till dig här så du får masa dig hit ändå någon gång! Men vänta inte för länge för då kan det hända att jag äter upp det ;-)

 3. Asa Says:

  Ojda, jag kan kanske komma i morgon…. Nej, skämt asido. Hoppas fa till Brysseldag innan sydamerika. Maken har nagon termin vid EuGH (EuropeanCourt of Justice) nagon gang under hösten, men han vet f.n inte riktigt när.

 4. petchie Says:

  Har du sett det här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13491215.ab Tur att det inte var den festivalen A och hans vänner var på!!

 5. Swedish Army Wife Says:

  Som föregående kommenterade så tänkte jag direkt på er när jag läste om olyckan på festivalen. Skönt att ni inte drabbades men stackars människor som råkade illa ut :(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: