Klockan går…

Borde ta en bild av min säng men hinner inte. Har i princip provat ALLT som hänger i min garderob och ligger i min byrå utom shorts och mjukisbyxor då. Om jag vet vad jag ska ha på mig ikväll? NÄ!!!

Fast T kom just hem så han får nu bli smakråd, mannen som säger jag är snygg i allt… ja, ni fattar! JAG HAR PANIK… Om två timmar måste jag duschat, klätt mig, fixat håret, rakat benen och fått i J väldigt sen lunch. Ja, inte behöver jag mata honom men hjälpa honom att få fram något på bordet, lär bli flingor med mjölk ;-)

4 svar to “Klockan går…”

 1. Anna-Karin Says:

  Nu har jag missat någonting!! Var ska du?

 2. my Says:

  Oh vad jag känner igen mig! Och är rädd för att jag nog inte kan vara till någon vidare hjälp…är rent hopplös på allt som heter mode utom möjligtvis dresscoden ”vardagsmys”.

  Men mitt tips är att ta något enkelt och som du trivs i. :) Om du känner dig bekväm och snygg så brukar det mesta funka.
  Jag tycker din idé med de där byxorna, toppen (fast jag hade tagit med linne under, blir nervös av att känna mig för avklädd…) och de snygga skorna med klackar du länkade till. Kanske med en färgglad väska,eller halsband el likn?

  Håller tummarna för att du hittar nått bra!
  Lycka till!!

  • Brysselkakan Says:

   Det blir byxorna, blusen och så klippte jag just av min hudfärgade underklänning att ha under ;-)
   Kanske kängor till eller de med klack, får prova när jag är klädd och så mängder av armband så känner jag nog mig bekväm i kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: