Så?

Så hur gick det i går kväll då? Jodå! Det blev, efter mycket om och men, byxorna, blusen och skorna med höga klackar. Kände mig snygg och rätt klädd. Och inte hade jag behövs oroa mig! För hade jag vetat att ett visst par var bjudna så hade jag lagt ribban lägre kan man säga. För han kom i en två nummer för stor Harley Davidon-piké och hon i mintgrön solklänning och, håll i er nu, flip-flops!!!! Fast resten var mer klädda som oss då.

God mat, massor att dricka och vissa (läs de som klädmässigt stack ut) var som vanligt rejält runda under fötterna när vi alla vid halv ett-tiden lät vårt värdpar få pusta ut.

Idag mår jag prima; men jag dricker ju inte alkohol, visst lite trött men det beror mer på den sena tiden för sussa kudde. T däremot… ja, han har svårt för rödvin av vissa druvor och det brukar han känna redan efter ett glas men icke i går. Man kan säga att han känner av sitt huvud idag;-)
Just nu sussar han gott bredvid mig här i soffan.

Solen skiner, himlen är blå och jag har redan skurat toan och handfat, kortat av tre av J:s hängslen och snart så tänker jag krypa ur nattlinnet och klä mig lite mer anständigt ;-)

Annonser

6 svar to “Så?”

 1. petchie Says:

  Vad skönt att du kände att du var rätt klädd! Jag kommer ju ihåg din ångest inför julfesten förra året men det gick ju bra det också! Men jag är precis likadan, och hoppas på en mycket bra ursäkt för att slippa årets julfest på Os företag… typ amning ;-)
  Ha en trevlig SOLIG helg!
  Kram
  PS Vi sitter fortfarande i pyjamas och vi har varken skurat några toaletter eller kortat av hängseln – O har visserligen diskat och jag har satt igång en tvättmaskin, räknas det?

  • Brysselkakan Says:

   Japp, det räknas! Men jösses vad snabb du var att kommentera! han ju knappt lägga ut inlägget. Det ger pluspoäng och jag har redan glömt att du inte skurat toan idag ;-)

   Ha en underbar solig helg ni oxå!

 2. my Says:

  Härligt att det gick bra! Har väntat hela morgonen på en uppdatering över hur det gick. :)

  Jag har också skurat toa!! :) haha. Fast den där tvätten som borde in i maskinen har jag dock inte blivit färdig att fixa… Så antar att jag och Petchie ligger ganska lika dårå. Faaaast…jag har inte pyjamas på mig, för jag jobbar egentligen nu (det var lugnt så jag smög mig iväg till datorn en stund).

  Ha en härligt mysig lördag!

 3. Asa Says:

  Det var ju för väl att klädvalet blev ok (fast roligt och typiskt att det ALLTID är nagot par som har en helt annan asikt och smak än alla andra). Att de blev mest pa pickalurven hör väl oxa till….. Jag dricker ju gärna ett glas (eller tva!) i sällskap, men skulle nog varit ganska abstinent hos chefen. Tänk sa pinsamt om man börjat berätta insidergrejor e.d. som man inte skulle veta….
  Innan jag avslutar ska jag bara tillägga att jag 1) varit och sprungit klockan 06.00, 2) sedan varit i gardsbutiken 08.30-14.00, 3) lagat mat under tiden, 4) besiktigat var vi ska sta med vara produkter i morgon pa öppet hus i ett stort firma- och industriomrade där det väntas ca. 100.000 besökare, 5) nu ska fixa till mig för att ga och sälja vin och andra ädla drycker pa besagda öppet hus som samtidigt har ”ballon-fiesta” med 100 varmluftballonger… MEN, jag har inte städat varken toa eller dusch ännu!!! Far jag minuspunkter da eller hur är det?

  • Brysselkakan Says:

   Haha! Nä, Åsa du vinner nog idag! Jösses vad du hunnit med saker! Toan får du ta en annan dag.
   Ja, detta par sticker alltid ut, dricker alltid för mycket, skrattar alltid högst men är ändå trevliga som tur är. Och som väl är så är väl hela gänget som sågs igår folk som kännt varandra många år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: