Inte som vi tänkt oss

Dagen började väl inte riktigt som vi tänkt oss. J helt utslagen av migrän så honom var det bara att stoppa ner i sängen igen. Och eftersom klockan bara var kvart i sju och T straxt skulle bli hämtad för avfärd till hotell utanför stan så kröp jag också ner i min säng igen. Hade precis somnat, drömde något minns jag, då min telefon ringer. T:s transport dök aldrig upp… De använder sig av ett mycket pålitligt transportbolag som ägs av svenskar. ”Någon” hade igår avbokat hans bil… Denna ”någon” får nog skämmas lite idag. Så det var bara att maka sig upp ur sängen och sätta sig i bilen, T körde ut dit och jag satt mest och gäspade stort! Och sedan köra hem igen och där gick en timme och tjugo minuter som hade varit skönare att spendera sovande ;-)

Ingen idé att sova mer så ut på PW, hem och duscha, chatta med A som frös, det börjar ju bli kallt i Sverige… och sedan till mataffären för storhandling; både till oss och inför morgondagens middag. När jag kom hem igen så sov J ännu men dags för lunch så jag väckte honom. Det var nästan att han inte klarade att gå nedför trappen så han satte sig på baken och tog ett steg i taget. Stackaren… Nu sover han igen.

Jag ska nog ta en runda på stan, se om den där bövla kavajen dykt upp än kanske.

Annons

8 svar to “Inte som vi tänkt oss”

 1. Marie Says:

  Aj då. Hoppas dagen blir bättre!

 2. petchie Says:

  Jobbig start på dagen, för er alla! Hoppas att Js migrän snart går över – hur länge brukar den vara? Och att du får vilat något, sover du någongång siesta på dagarna?
  Sjäv hade jag en jobbig natt, men lyckades sova en stund på morgonen och sedan efter frukost.

  • Brysselkakan Says:

   Jo då, jag vilar ibland, borde nog gjort det idag men det blev aldrig av och nu känns det för sent. J:s migrän har inget tydligt mönster; ibland en dag, ibland två men nu verkar den hanterbar om han har solglasögon på sig i sitt rum där även rullgardinerna är neddragna. Förhoppningsvis är det bra i morgon och han kan gå till skolan igen.
   Det är inte kul när man inte får sova ordentligt, känns som jag kan allt om just det ämnet! Sov oxå som en kratta i natt.

 3. finafrun Says:

  vilken kaotiskt start på dagen…

 4. Asa Says:

  Min svärmor har/hade migrn, och jag vet att Imigran är ett av de fa saker som hjälper. Finns tydligen som stolpiller oxa för dem som sp-r (min mamma säger att man int skriver ut sadana ord….).
  F.ö. r dina kängor super. precis rätt färg. Far be svagern att släpa hem. Ska ju till N.Y i mars, men det känns lite för sent..
  Passade oxa pa att ta lite recept. Maken fyller ar pa lördag, hade tänkt ha fingerfood da det hos oss alltid är öppet hus och ovisst antal gäster. Köttfärspajen blir helt enkelt ommodellerad till minipajer!

  • Brysselkakan Says:

   J har en migrän medicin utskriven av sin neurolog, om det är rätt medicin för honom är svårt att veta… han blir i alla fall trött av den MEN han reagerar kraftigt på all slags medicin, tyvärr.
   Kängorna är så grymt sköna oxå! De är helt ofodrade och mer som vår/sommar och tidigt höst känga tror jag. Fast mina är så rymliga att jag lätt kan ha en sula i eller lite tjockare strumpa. Om du ska skicka efter så har jag oftast 40/41 och st 10 är perfekt för mig (och mina strumpor).
   Har just ställt fyllningen till köttfärspajen, och kycklingpajen, i kylen och gud vad god den är! Lär bli poppis på makens fylledag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: