Vad tänker de med?

Tydligen så pågår det någon slags audition i en av lägenheterna i vårt hus idag. De som väntar sitter och står i garaget tydligen, de har öppnat dörren mot trapphuset och även den ut mot gatan.

Och de beter sig som de ägde hela världen… När jag kom ner för att åka och hämta J i skolan så står en kille och röker i trapphuset (så det var därför hela hissen och vår hall luktade rök…) , det sitter en tjej på motorhuven på vår bil och flera väskor står på huven och taket… Önskade så att jag kunde snäst till dem på franska… men jag tror de insåg av mitt kroppsspråk att jag blev irriterad.

Väl tillbaka så har de ställt stolar på vår parkering. J går ur och ber dem vänligt flytta på sig. Men nä… de är här på audition och det är viktigt. Säger de. Jag går ur bilen och förklarar att jag bor här och vill parkera min bil och de rycker bara på axlarna. Nu är jag väldigt irriterad. Vänder tvärt och går och hämtar vår hyresvärd, med hjälp av ord som ”impossible”, ”parking” och ”audition” får jag honom att förstå och han följer med och ber dem flytta på sig. Och DÅ går det helt plötsligt väldigt bra…

Men hallå! Hur korkade får de bli!

2 svar to “Vad tänker de med?”

 1. Fäldtliv Says:

  Nu får du ta en kurs i franska. ;) En vän till mig har en privatlärare som kommer till henne två timmar i veckan och hon har bl a lärt henne att vara oförskämd på franska på ”rätt sätt”. Förstår att du blir irriterad.

  Idag har jag spräckt nollan och kört bil i Bryssel mitt på dagen. Kan du tänka dig att det faktiskt gick bra! Jag har ”övningskört” i Sverige i sommar och börjar få koll på bilskrällets storlek…

  • Brysselkakan Says:

   Jo, borde säkert ta tag i franska igen, vi får se.
   Kul att du gett dig ut i trafiken! Det var väl inte så farligt?! Kanske du ska komma hit till vårt garage och lära dig parkera när det är mer än lovligt trångt ;-) Då är backvarnaren guld värd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: