Grattis!

Tänkte bara skvallra lite! Petchie har fått sin son idag! Vi som bloggträffade idag visste ju att det var på g, att hon åkt till BB.

Uppdatering: Klockan är 20.40 och jag fick just sms från Petchie; sonen föddes klockan 14.03 och vägde 2 850 gram, längd skrev hon inget om. Han är perfekt men får lite hjälp att andas på neonatalavd.

Annons

6 svar to “Grattis!”

 1. Fäldtliv Says:

  Åh vad kul! Då var det en snabb förlossning. I varje fall om jag jämför med min första som pågick från lördag eftermiddag till sent måndag kväll…

  • Brysselkakan Says:

   Och jämfört med mig så var den lååång, J tog 1 h och 15 min från första värk till han var ute, jag var på BB i 20 minuter. A tog 4 h och V tog längst tid: 6 h. Men det var lääänge sedan ;-)

 2. Lotta i Svängsta Says:

  Hej L, jag läser ju din blogg hela tiden men är dålig på att kommentera. Men nu har jag ( Stefan) en fråga. Du visade en kyl/frys med lådor för längesedan, minns du märke och har du en bild på det. LottaG

 3. petchie Says:

  Vi undrade också varför V inte blev mätt men de påstod att det inte var så viktigt!? Några dagar senare blev han dock mätt, 48 cm men han har redan vuxit till 50,5 cm nu. Och ja, förlossningen gick snabbt även om inte lika snabbt som dina första – 5h10 min från vattnet gick till han tittade ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: