Flamingorosa

Så vad hände i min tvättmaskin igår då? Jo, byxorna som gav mig starka minnen i början av veckan blev… ROSA! Att jag färgade något räknade ni ju fort ut men så här blev det!

Tror nog att V kommer bli rätt nöjd! Och för säkerhets skull så passade jag på att färga även en bit av de gamla för trasiga jeans som jag använder när jag lagar jeans, för man vet ju aldrig!

Först var vi inne på rött och det hade det nog blivit om de här jeansen varit mörkare, nu gick vi på flamingorosa! Gillar effekten som blir när man färgar just jeans, för även om de ser blå ut så har oftast varp och inslag i jeanstyg olika färg, den ena är oftast vit och då blir det så här när man färgar. Sedan syns det slitna så snyggt. Tycker jag!

Annons

6 svar to “Flamingorosa”

 1. Annika Says:

  Jaha, nej inte blev det rött inte, men ganska coolt ändå. Hoppas att de kommer at gillas av V ändå.

  • Brysselkakan Says:

   Nä,fast vi övergav ju tanken på rött så att det blev rosa visste jag och V redan. Men sedan vet man ju aldrig hur det ska blanda sig med det blå i jeansen, det får man se när det är klart!

 2. my Says:

  Snyggt!! :) Ingen dum idé att färga jeans…får jag komma ihåg!!

 3. Jenny Says:

  Hej! jag undrar hur du fick dina jeans så? eller vad tvättade du dem med? =)

  • Brysselkakan Says:

   Jag använde textilfärg för tvättmaskinen. Dylon och den färg som heter Flamingo pink. Det finns även ett annat märke, Herdins, men det har jag aldrig använt men troligtvis inget fel på det. Deras färg finns bla på Överskottsbolaget har jag sett när jag var i Sverige sist.
   Hur det sedan blir beror ju lite på hur mörka eller ljusa jeansen är från början. Kan tänka mig att ett par mörka jeans kan bli väldigt snygga om man väljer en djup röd färg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: