Hoppas den var billig

Har ju berättat tidigare om att när man inte vill ha saker längre så sätter man ut dem utanför porten och så är det någon annan som tar dem. Och jag vet att så gör flera av de jag känner här. Ett bra system!

På skoj har vi dock sagt att de saker vi satt ut säkert hamnar på den stora loppis som är varje dag på torget runt hörnet här. Så idag går jag förbi och ser en man stå och kika på ”vår” gamla fritös, den som stod på golvet när vår källare svämmades över i våras. Att det är just vår ser jag på de märken jag skrapat in där gradantalet nötts bort. Och när jag gick tillbaka 10 minuter senare var den borta, jag hoppas han fick den billigt!

Så ja, våra saker hamnar nog ganska ofta där.

Oj… inser att text föll bort i detta inlägg, nu är det ordnat!

4 svar to “Hoppas den var billig”

 1. petchie Says:

  ha ha, jag undrade just vad det var han fick billigt? krya på dig!!

 2. Kattis och Grabbarna Says:

  Ett sådant system vill jag också ha här. Vad smidigt det måste vara att slippa åka till tippen eller lägga ut allt på Blocket eller liknande…

  • Brysselkakan Says:

   Jo, men sedan ställs även de saker ut som ingen vill (trasiga saker tex) och de försvinner ju inte så fort men jag tror sopbilen tar dem till slut. Även här finns det soptippar men jag har absolut ingen aning om vart den vi tillhör finns.
   Och när någon ställer ut kassar med kläder så har dessa en tendens att spridas ut över gatan… Så det ser lite skräpigt ut rätt ofta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: