Den skulle jag vilja se

Jösses vad saker de nyinflyttade har! Fast det har vi väl också om jag ska vara ärlig och  det ska man ju! Vara ärlig alltså! Men många av deras saker är stora, höga och har konstiga former. Mer än så vet jag inte då allt är invirat i bubbelplast. Man blir ju lite nyfiken vad det är för saker. Men en soffa såg riktigt mysig ut: Lite böjd, fina små ben i metall och jag kunde ana ett blommigt tyg. Den blev jag nyfiken på!

Kvinnan i familjen är betydligt äldre än vad jag tyckte jag såg tidigare idag. Och det finns en dotter i yngre tonåren. Får väl prata med dem när jag stöter på dem nästa gång.

Annars har jag talat med honom lite, fast då fattade jag inte riktigt att det var mannen i familjen utan trodde det var en av flyttgubbarna! De hade ställt lådor framför vår bil i garaget och jag behövde köra ut en timme senare. Men inga problem de hade flyttat dem och en av flyttgubbarna hjälpte mig att ha koll på vart alla saker stod medan jag körde ut bilen.

Och så en bild då! För det är inte bara byggjobbarna här i huset som tycker om att leva farligt på höga höjder. Nä, även flyttgubbar gillar sånt!

Så hur gick det med vad jag bestämde igår? Jo då! Jag mår betydligt bättre idag, bara lite huvudvärk nu fram emot kvällen. Så det funkade!

Annons

4 svar to “Den skulle jag vilja se”

 1. Annieverse Says:

  Ofta, när vi besöker vänner hemma i Sverige, tänker jag att ”herregud vad prylar alla människor har”. Det är ofta fulla förråd och vindar och källare…
  …men när jag vid våra otaliga flyttar har sett vårt eget bohag inpackat, då ser jag ju också att vi har … en del, ähum. (Fast kanske ändå inte lika mycket som vissa andra)

  • Brysselkakan Says:

   Instämmer! Men bor man på samma ställe år ut och år in så kan man kanske spara på saker, stoppa undan. Vi har som längst bott sex år på samma ställe men oftast betydligt kortare än så. Och varje gång vi flyttat så har vi rensat. Rejält! Det är väl både på gott och ont för det finns saker jag ångrat jag gjorde mig av med och saker som barnen nu önskar de haft kvar…
   Både T och jag är nog väldigt osentimentala när det gäller saker ;-)

 2. Annika Says:

  Jag blir helt matt i benen då jag ser bilden.
  ATT det törs. OJ, det är mod det. OCH lite dumdristighet kanske…
  Ja, jag förstår att du blir lite nyfiken på grejjerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: