Sånt här kan göra mig knäpp…

Så var det klädproblem igen… I kväll är vi bjudna på middag till en kollega till T. Vet inte om det bara är vi eller fler par. Har bara träffat frun en gång som hastigast och då var hon klädd i någon blommig klänning, rätt tantig. De är lite äldre än oss och från Storbritannien om jag minns rätt eller möjligtvis USA.

Så vad sjutton ska jag ha på mig? Personligen kan jag känna mig lite uppklädd i tajta jeans och en snygg topp/tröja/blus och högklackat till det. Har inga andra byxor än jeans… Mina kjolar är mer av vardagssnitt… Klänningar? Jo, den gröna men den ska jag nog försöka lämna tillbaka för den känns så kort på mig (är ju 177 cm lång).

Vill ju inte vara för uppklädd och inte för ”nedklädd”… PANIK!

6 svar to “Sånt här kan göra mig knäpp…”

 1. Eva Says:

  Visst önskar man att man vore man i de lägena. Dra på sig en kostym eller snygg kavaj och allt är löst. Jag har kommit fram till att det viktigaste är att man känner sig bekväm. Ett par snygga svarta byxor är alltid bra att ha i sin garderob om man tror att jeans inte passar för tillfället. Den ”lilla svarta” är också ett hett tips i sådana lägen. Är du säker på att du ska lämna tillbaka den gröna klänningen? Jag tycker att den såg jättesnygg ut. Känns den fortfarande för kort med ett par grova strumpbyxor eller leggings och snygga stövlar eller kängor till?

  • Brysselkakan Says:

   Visst vore det enklare om man var man! Sedan ingår inte svart i min garderob, jag klär INTE i svart och blir så otroligt blek i just svart.
   Igår blev det tajta jeans och en snygg glansig topp och låga stövla med skyhöga klackar! Funkade bra!
   Den gröna… alltså det känns som rumpan syns (utan klänning över) syns helt… ska be maken säga vad han tycker för det är svårt att se själv hur det ser ut. Och jag vet ju inte om jag kan lämna tillbaka den, Belgien du vet!

 2. Annieverse Says:

  Ah, då är du som jag! Tajta jeans och en glitteråglamour-topp är det jag helst väljer :-)
  Trevligt att höra att klädvalet funkade!

  • Brysselkakan Says:

   Ja! Man ska väl alltid klä sig så man trivs och då blir det jeans men jag inser att jag vill ha ett par med lite mer glamour!
   Men ibland så kräver klädkoden att man tar på sig sådant man inte är riktigt bekväm i…

 3. Cicki Says:

  Ska du verkligen lämna tillbaks den gröna! Den är ju jättesnygg! Tror du den kan passa mig? Då kan jag köpa den av dig…kram

  • Brysselkakan Says:

   Jag gillar den men den känns så himla kort… och när jag rör mig i den känns den ännu kortare. En tanke var att lägga ner den, fållen är ca 3 cm och syr jag på ett band/tyg så skulle jag kunna få den sådär 2 cm längre.
   Över bysten skulle den nog passa dig bra men frågan är över höfterna? Är vi lika smala (breda)?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: