Trött

Jösses vad jag flängt runt idag. I bilen mest, T for till Lyon idag och så vidare till Prag på onsdag och så hem på fredag igen. Så jag blev med bil och då får jag ju passa på. Så efter frukost, kört J till skolan, hem, PW, dusch och så drog jag iväg. Idag blev det Ikea, där hann jag med lunch, köa för att betala och bli lika sur som vanligt när jag ser deras sk Swedish shop… Sorgligt…

Vidare till Colruyt för inköp av basvaror, det blev storpack av konserver, läsk och laktosfri mjölk. Sånt är de billiga med!

Hem igen, krångla mig in i garaget för att någon parkerat taskigt utan för och kommer in för att inse att det inte finns någon parkering… ställer mig för några bilar längst in och börjar kånka och bära för att få ner en del till källaren och resten upp till oss. Snabb sväng till toa, drack mängder av vatten och så iväg för att hämta J. Och så hem igen.

Ut på PW innan det var dags för middag och nu ska jag göra ingenting resten av kvällen för jag är trött… Hoppas jag kan hålla mig vaken tills Anno 1790 börjar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: