Ge mig styrka

Efter ominstallationen av min dator har jag skjutit på att installera om bokföringsprogrammet för V:s företag. Men inser att det är dags att ta tag i högen med saker som ska in i bokföringen, speciellt nu när årsskiftet kommer närmare och han också avvecklat sitt företag.

Så in med skivan i datorn. Får frågan om licensnyckel och får ringa supporten för att få fram den och sedan är installationen klar. Fram med min externa hårddisk och letar reda på backup-filen. Laddar ner och klickar för att öppna. Ruta för lösenord dyker upp men jag skriver inget för jag har aldrig använt lösenord i bokföringsprogrammet. Så jag klickar bara på ok.

– Ogiltigt lösenord. Men… jag testar alla de tre olika lösenord jag använder mig av, testar de V använder, testar de T använder men inget funkar…

Så just nu vill jag bara slippa tänka på detta elände… tre års bokföring som jag inte kommer åt, tre års deklarationer… Inser att jag måste ringa supporten igen men just nu orkar jag inte… Sånt här ska bara funka… Och jag VET att jag inte har lösenord på backup-filen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: