Många kassar

Idag var kära C och jag på stan vid 11-tiden och vi kom hem nyss, vid så där 16.30! Många timmar i butiker, mycket prat och väldigt trevligt! Och många kassar fick vi med oss hem! Så vi är lite trötta nu men allra tröttast är nog T som spenderat flera timmar på Leos lekland med C&C:s barn. Ska väl tillägga att han inte suttit och tittat på!

Nä, dags att börja fixa middag!

2 svar to “Många kassar”

  1. Asa Says:

    Vi har sista stora kampdagen i Kristianstad idag! Försöker dela pa oss da det annars är dömt att misslyckas. Vi är ju inte de enda pa stan liksom…. Sedan gar nagon upp till mamma, rehab ligger i utkanten av K-stad, fixar lite där och sedan gar nagon annan lite senare. Fraktade t.o.m henne till hennes ”frissa” för permanent i tisdags. Da somnade hon i stolen nagra ganger, men var lycklig da det var klart. Det är ju inte sa lätt att ha haret fint da man ligger sa mycket, och mamma är ganska man om sitt utseende.
    I morgon bär det av hemat. Önskar er ett gott nytt!

    • Brysselkakan Says:

      Inser du hur nära vi är varandra?! Vi passerade ju nästan dig tidigare i dag! Låter som ni har det lika fullt upp som vi men skönt att din mor blir lite ompysslad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: