Gårdagens fynd

I går var jag ute på stan och spanade in slutrean. Det råder 70% rabatt på de flesta ställen eftersom rean upphör den siste januari, så säger lagen här. Jo, lite konstig men Belgien är verkligen ibland ett konstig land!  Och för en gång skull så köpte jag inte till andra utan till mig! På Promod fyndade jag rejält och släpade nästan hem kassen! För totalt €44 fick jag allt detta!

Lätt transparent vinröd topp med lite glittereffekt.

Knappen bak var så fin!

Lite lätt guldglittrig klänning, helt min stil! Kanske till nästa julfest?!

Vardagströja med det lilla extra, också den lite guldglittrig.

Och så ett par guldglittriga tights.

Jo, det blev kanske lite mycket  glittrigt men det bjuder jag på! Och jag ska ju inte ha alla på mig samtidigt! Så nu väntar jag  bara på att bli bjuden på middag eller fest så jag kan använda allt ;-)

Sedan in på HM, för J behöver nya skjortor och jag tog den enkla vägen och köpte ALLA de hade med hål för manschettknappar. Det blev tio (!!!) skjortor och jag  gick ut därifrån med sådär €300 mindre på kortet. Men tanken är att han ska prova dem och så får vi se vilka han gillar. Blir med stor säkerhet några att lämna tillbaka.

Ja just det! Två gånger påpekade två damer tjejer att jag hade en väldigt snygg klänning på mig! Sånt blir man ju glad av! Och jag gillar den mycket, urskön att ha på!

Annons

6 svar to “Gårdagens fynd”

 1. Marie Says:

  Glitter är bra! Mer glitter i livet mår man bra av! :)

 2. Annieverse Says:

  Haha! Jag har också köpt den guldiga klänningen på Promods vinterrea! Nu inspirerade du mig att köpa tajtsen med ;-) Glitter å glamour all the way ;-)
  (Visst får man mycket för pengarna när Promod rear…)

  • Brysselkakan Says:

   Kan inte annat än skratta! Ja, Promod är bra på rea! Och iväg med dig nu och köp tightsen också! Kul att Promod finns även hos dig i Kina!
   Glitter å glamour åt oss hemmafruar ;-)

 3. Fäldtliv Says:

  Jag köpte den glittriga tröjan i mörkblått till fullpris… Själv fyndade jag ett par varma kängor från Sorel för 35€, de kommer att sitta fint på fötterna när vi åker till alperna på sportlovet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: