Så var går de?

För sjuttioelfte trehundrafjortonde gången så är det i morgon strejk här… Börjar bli lagom trött på belgare och deras förkärlek för att strejka, något som de oftast gör på fredagar och måndagar. Kan bero på att de får mer helg… Lokaltrafiken lär inte funka så värst bra, det har redan meddelats.

Och just nu försöker jag få klarhet i VAR de ska gå fram alla dessa tusentals strejkare. För jag måste ju få J till och från skolan, visserligen kan jag köra honom men då vi ju bor mitt i stan så finns det risk att vi måste åka igenom det ställe de drar fram på. Men jag hittar inte så mycket info, eller snarare ingen alls om detta…

Annons

2 svar to “Så var går de?”

  1. Tolken Says:

    Har försökt kolla, men det finns inte så mycket information eftersom det inte är någon officiell demonstration utlyst utan just bara strejk. EU kvarteren är avspärrade för toppmöte. Dessutom ska ledarna för de sex största fackföreningarna ha en symbolisk demonstration, men bara just deras ledare. Utan att tala om var man ska spärra av så har man annonserat att man kommer att ”filtrera” infarter på olika ställen. Vad infarter och olika ställen innebär är oklart men man kan väl tänka sig avspärrningar av olika större vägar. Det blir säkert råddigt värre, så tålamod och god tid är nog att rekommendera. Men i senaste skolbrevet jag läste stod det att om man var frånvarande skulle skolan inte räkna in den frånvaron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: