Då händer det alltid

Jag är ju vid det här laget rätt van vid att vara själv mycket. Så har vi haft det sedan A föddes 1988. Då ryckte T in i lumpen och där blev han ju kvar som officer i åtta år med övningar och kvällstjänst på schemat. Sedan vidare till det han jobbar med idag och mycket resor och massor av jobb.

Men det är något märkligt med detta att saker alltid ska spöka när han inte är hemma… Genom åren har det varit väldigt sjuka barn, bilar som gett upp, jag som blivit gipsad, vattenläckor och massor av annat.

Och nu är han iväg igen då. Och vad händer? Jo, vår dekoder till tv:n har bestämt sig för att den inte vill vad jag vill. Inte ett liv i den… Och jag fixar mycket saker själv men just den biten lämnar jag med varm hand över till T. Så nu får det bli SvtPlay fram till han kommer hem och kan ta tag i detta, dvs ringa Viasat. Och det jag inte får se på SvtPlay på grund av att jag bor här får väl vara. Även Tv4 har ju en del och också en del som jag inte får se härifrån.

Ja, ja det är inte hela världen, tv är inte så viktigt för mig så jag överlever! Fast tråkigast är nog att även de radiokanaler jag lyssnar på via tv:n försvann… det blir tyst här!

Annons

6 svar to “Då händer det alltid”

 1. Linda - Mitt liv i Grekland Says:

  Starta radiokanalerna på datorn istället, funkar lika bra där!! Sen finns ju allt att kolla på internet med så har du en kabel kan du ju koppla datorn till tvn och kolla genom den! :)

 2. Camilla Says:

  Känner lite igen det där… Jag har också en man som jobbar mycket och som reser en hel del genom jobbet. Det är alltid jag som är hemma med sjuka barn. Som idag. Maken åkte iväg på jobbresa till Polen och jag är hemma med en snorig och hostig Heffaklump (vår treåring). Naturligtvis infaller ofta skjutsande till handbollsträningar, kurser för mig och annat under kvällar när han är borta. Så minstingen i vår familj har alltid fått vänja sig vid att hänga med mamma precis överallt. :) Men problem med huset brukar nog maken vara hemma och ta hand om. Och vad gäller tekniska detaljer så är det jag som fixar allt sånt hos oss. Maken lyckas knappt få igång en dvd-film till barnen. ;-) Jag gillar att installera och koppla ihop saker och ting.

  Och visst borde du kunna lyssna på radio över nätet! Det gjorde jag också ibland när vi bodde utomlands. Eller så får du damma av nån gammal goding till CD och lyssna på den. :)

  • Brysselkakan Says:

   Visst kan jag lyssna via nätet, lite dåligt ljud i datorn bara och annars måste jag koppla den via ljudsystemet och då hamnar datorn bakom tv:n… I-landsproblem!
   Hoppas sonen kryar på sig.

 3. Annika Says:

  Lagen om alltings jävlighet, ja…
  Ja, radio via datorn eller ajfånen kör jag jämt. Funkar perfekt.
  SVT PLAY och tv4 kollar jag via datorn.
  Jag kör allt denna väg. OCh det funkar utmärkt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: