Ny vecka

Så var det måndag igen då. Surheten gick över under eftermiddagen igår, dagen blev rätt ok ändå till slut! Men nu ny vecka och efter att haft T hemma hela förra veckan så är vi nu tillbaka till hur det varit mest hela detta året: Det vill säga att T for i morse igen, Sverige och Göteborg denna gången och borta tills torsdag kväll. Och jag kom just på att det finns chans att få hem lite godis! Och ny påse med ostbågar kanske!

Och för J är sportlovet över och skola idag igen. Han har haft en tung natt dock… hostat mycket och jag hittade honom insvept i sitt stora täcke sovande vid skrivbordet i morse… Lär bli en trött dag för honom.

Lär fylla denna veckan också, har ju bilen igen och behöver storhandla och uträtta lite ärenden. Nya parasoller ska spanas in tror jag. Och så lunch med Tolken idag på fredag! En blomma behöver planteras om, den välte i helgen och  lever nu med lite väl lite jord kring ”fötterna”. Och så en stor hög med stryktvätt… orkade inte riktigt med det i går och de ligger ju högen så snällt kvar och väntar ;-)

Men först dags för PW!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: