Bättre sent än aldrig gånger två

Idag blev det en lång lunch med en väninna jag inte sett på länge. Kände att det varit för sällan och vi ska nu försöka ses och luncha oftare. I alla fall fram till sommaren då hon tar familj och alla saker och flyttar till London! Lite avis där faktiskt!

Sedan förbarmade jag mig över vår bil och lämnade in den på tvätt och städning. Och plötsligt kunde man se att vi har aluminiumfälgar ;-) Sist den tvättades var av A och V:s vän medan vi var i USA i juli…

Fast just nu är jag väldigt avis på T som befinner sig i Göteborg och äter middag ihop med bästa C…

Annons

12 svar to “Bättre sent än aldrig gånger två”

 1. Marie Says:

  Jag träffade en svensk mamma igår som flyttar hem till Sverige i april, aj aj aj, vad det är jobbigt när man har blivit kompis med någon o så tar de sitt pick o pack o flyttar igen! Det är det värsta med att vara utlandsboende…

  • Brysselkakan Says:

   Ja, alla man känner är där de är på kontrakt och drar vidare. Har hört historier om hur mammor frågar runt när skolan börjar på hösten så barnens nya bästis inte ska flytta straxt… Konstig värld vi valt att leva i! Men jag och T är nog rastlösa eller vad man ska kalla det och gillar att dra vidare efter några år, nya utmaningar och nya vänner. Som flyttar ;-)

 2. Camilla Says:

  Vad skönt att läsa att det finns fler som inte direkt tvättar ihjäl sin bil. ;-) Min Focus längtar nog efter ett rejält vårbad. Men eftersom vi inte har nåt uppvärmt garage så är det krångligt att tvätta den om vintrarna. För risken är stor att man sen har fyra fastfrusna dörrar. Men snart blir det väl varmare också här!

  Angående rastlöshet så hör vi också till den sorten. Tidigare flyttade vi ungefär med 2-3 års mellanrum. Nu har vi bott makalösa sex år och fem månader i vårt rosa hus. Det kliar ymnigt i flyttnerverna ungefär vartannat år. Men vi stannar snällt kvar. Tillsvidare.

  • Brysselkakan Says:

   Ja, du har ju en ursäkt att inte tvätta din bil. Vi skyller på att takboxen suttit på sedan 5 dec och inte åkte av förrän förra veckan. För någon annan ursäkt finns inte då vår bil står i stort uppvärmt garage både här hemma och på T:s jobb.

 3. Sofia Says:

  Ush ja det ar inte roligt nar manniskor flyttar vidare! Sa var det mina forsta ar har i London, nastan alla flyttade hem igen. Nu har jag bara vanner som ar lite mer permanenta, klart de kanske ocksa flyttar nagon gang men de ar har en langre tid an ett ar i alla fall. Men du, ska inte ni prova London da? :)

 4. Annika Says:

  Nej, det där med att goda vänner flyttar bort är inte kul. OCH vad ofta det inträffar, tycker jag. Men det är väl så när man bor på platser som Bryssel och Washington.
  Tungt är det.
  London vore säkert kul, och annorlunda, för er. Men jag antar att det är tufft att byta land också när ni nu en gång har rotat er…

  • Brysselkakan Says:

   Vänner kommer och går. Vissa har man för livet, andra har en funktion där och då. Flytta lär vi får göra snart igen, detta med Bryssel är kortvarigt…

 5. K Says:

  Det var en jättetrevlig lunch! Nu blev jag avundsjuk på dina inredningstidningar. Jag vill också ha.

  Trevlig helg i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: