Barnfritt

Klockan 06.00 i morse satt J och ett gäng till i bussen som började köra mot Schweiz. Idag sitter de mest i buss men i morgon så blir det desto mer spännande. För de ska på studiebesök på CERN-institutet i Genève. Skolan fick inbjudan för ett begränsat antal elever och då fick de som läser IB Fysik på högre nivå åka och som ni säkert gissat så har J har sett fram emot detta.

Som tur är slapp jag att köra J till skolan, det fick T göra, och kunde sova vidare när de två gick upp tidigt.

Så med andra ord är T och jag ”barnfria” i helgen. Eftersom vi vetat om detta sedan straxt efter nyår så var planen att göra något, kanske åka någonstans men tiden gick och ingen av oss fick tummen ur så det blir en helg hemma men vi lär säkert ha det mysigt och kanske äta på någon trevlig restaurang. Men först ska jag hinna med att luncha med Tolken idag! En bra start på helgen helt klart!

Annons

2 svar to “Barnfritt”

  1. petchie Says:

    Vad kul för J!! När jag bodde första gången i Genève (när jag jobbade som au-pair) jobbade min dåvarande pojkvän på CERN och han tog mig ner i partikelacceleratorn. Så häftigt!! Associerade till James Bond av ngn anledning ;D
    Hoppas att han får en härlig resa! Hur är det för honom att vara iväg över natten i flera dagar?
    Vi måste ses men det är ju roligare om du även kan få träffa V… ska se vad vi kan organisera nu när mina föräldrar är här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: