Så var det dags igen…

I vinter har ju mössen sprungit ut och  in hos oss och  vi har lyckats ta fem i våra fällor. Och jag trodde faktiskt att det var över nu men icke… I helgen tog vi en i fällan vid tvättmaskinen i badrummet. Och i söndags kväll, när T går runt här inne och talar i telefon med en vän i Sverige, så ser han en mus kila över golvet från vår köksö och in under diskbänken. Vårt kök har inga socklar utan står på snygga ben av metall så det är öppet under alla bänkskåp så T lägger sig på golvet och kikar in under bänken och där sitter den lille musen och kikar på honom! Sedan kilar den in bakom de saker vi förvarar där under.

Så nu är alla fällor gillrade. Igen. Kan mössen inte bara ta flytta någon annanstans? Det är ju så fint ute nu, kan de inte inse det?

2 svar to “Så var det dags igen…”

  1. Asa Says:

    De är ju inte farliga, det är ju inte det… Det är bara det där ”huschandet” när de svävar över golvet som gör mig lite, vad ska jag säga, nervös. Fast, sedan vi blev med katt (eller katten med oss rättare sagt!) sa har vi knappt haft en mus inne. Inte levande i alla fall; en hel del presenter i form av döda möss kan lämnas pa trappan eller läggas bredvid sängen….

    • Brysselkakan Says:

      Nä, inte farliga och de kommer inte åt mat i mina lådor heller men… Ja, de kunde väl bo någon annanstans ;-) Katt kan vi inte ha för T tål dem inte och på så sätt slipper vi ju också dessa ”presenter”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: