Tänkte ni kanske undrat

Jodå, A kom fram som han skulle till USA i går, bytte plan i Newark och flög vidare till Charlotte och så bil till Asheville. Där var det grönare än en svensk sommar.

När han skulle checka in så hade de lyckats strula bort hans bokning och inga rum kvar så han hamnade i en svit!
” – Så jag fick ena sviten. Så stort att jag inte vet vad jag ska göra, ett extra vardagsrum, två stora badrum etc. Så det är rätt bra!”

När han landade på kudden hade han varit vaken i 24 timmar. Och vaknade vid fem lokal tid…

2 svar to “Tänkte ni kanske undrat”

 1. Camilla Says:

  Det där brukar också hända min man titt som tätt. Att han får nån stor hotellsvit under sina jobbresor. Helt bortkastat tycker jag… sånt kunde ju drabba oss när vi är på familjesemester istället. :) Likadant var det när han första och enda gången körde upp ensam med bil från Holland. Jag hade flugit upp en månad tidigare för att föda vårt tredje barn i Finland. Maken kom senare med bil för att transportera alla våra babyprylar ner till Holland. Då fick han förstås den finaste hytten längst fram i båten med dubbelsäng och hela faderullan. Helt oplanerat.

  Men som de goda och omtänksamma hustrur vi är, så unnar vi förstås dem den lyxen. Eller hur! Med bara pyttelite avund. ;-)

  • Brysselkakan Says:

   Jodå, T brukar bli uppgraderad titt som tätt, både på hotell och flyg men så reser han ju mycket, bor ofta på hotell i samma kedja och flyger inom Star Alliance så de ser ju på hans bonuskort att han är ”stamkund”. Vet inte om A råkat ut för detta innan men jag antar att de inte uppgraderar en 24-åring lika frekvent!
   Och faktum är att vi blivit uppgraderade på hotell flera gånger när även jag varit med så jag har också fått del av detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: