Inte mycket kvar

Sitter och läser veckans mail från J:s rektor. En massa information om både det ena och det andra men främst om slut-examen som snart är här. Och så inser jag att att J har sin sista ”riktiga” skoldag på fredag nästa vecka… Jösses vad fort denna terminen gick!

Nu slutar han ju inte den fredagen för veckan därpå börjar examens-perioden och det lär bli tufft men med mycket ledig tid också. Och snart har mitt yngsta skolbarn slutat skolan han också och till hösten blir det universitet hoppas vi.

Annonser

2 svar to “Inte mycket kvar”

  1. Asa Says:

    Det är förbundet med ett visst vemod det där…… Det är ju naturligt att ”barnen” tar dessa steg, samtidigt avlägsnar de sig ju sakta men säkert fran ”mamma & pappa”. Fran augusti har vi bara tva av tre kvar hemma da N försvinner pa agronomgymnasium (internat) 70 mil bort. Det är bara äldste S som tycker att det är praktiskt hos oss; universitetet nära, flickvän här och sa fotbollen… Vad vill man mer?

    • Brysselkakan Says:

      Ja, man inser också att man själv börjar bli gammal… Nu kommer J inte att flytta utan bo kvar hemma men det är ändå med lite vemod, precis som du skriver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: