Inte mycket kvar

Sitter och läser veckans mail från J:s rektor. En massa information om både det ena och det andra men främst om slut-examen som snart är här. Och så inser jag att att J har sin sista ”riktiga” skoldag på fredag nästa vecka… Jösses vad fort denna terminen gick!

Nu slutar han ju inte den fredagen för veckan därpå börjar examens-perioden och det lär bli tufft men med mycket ledig tid också. Och snart har mitt yngsta skolbarn slutat skolan han också och till hösten blir det universitet hoppas vi.

2 svar to “Inte mycket kvar”

  1. Asa Says:

    Det är förbundet med ett visst vemod det där…… Det är ju naturligt att ”barnen” tar dessa steg, samtidigt avlägsnar de sig ju sakta men säkert fran ”mamma & pappa”. Fran augusti har vi bara tva av tre kvar hemma da N försvinner pa agronomgymnasium (internat) 70 mil bort. Det är bara äldste S som tycker att det är praktiskt hos oss; universitetet nära, flickvän här och sa fotbollen… Vad vill man mer?

    • Brysselkakan Says:

      Ja, man inser också att man själv börjar bli gammal… Nu kommer J inte att flytta utan bo kvar hemma men det är ändå med lite vemod, precis som du skriver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: