Så sitter jag själv här igen då

I måndags tog ju påsklovet slut och idag, onsdag, är vi verkligen tillbaka i vardagen igen. Det vill säga T for i väg och är borta till fredag kväll. Har tappat räkningen på hur många nätter han har varit borta sedan nyår… Inte kul att vara själv (jo, J är ju hemma men…) så mycket men det blir ju liksom en vana det med! Han var iväg förra veckan och ska iväg igen nästa vecka. Och visst veckan därpå med… eller om det var den efter det! Ni hör ju! Inte ens jag kan hålla ordning på vart han är ;-)

Fast en bra grej med att han åkte nu är att han ska byta min bärbara dator så jag äntligen får den jag beställde! Så nästa helg lär inte jag sitta sysslolös ;-)

Idag är A på väg till USA igen, denna gången lite längre resa och han är hemma i Sverige igen den 29 april. Han stortrivs på sitt nya jobb och det som är lite kul är att han har exakt samma titel som T hade när han 1995 började på samma företag och flera av A:s medarbetare är samma som T hade då. Undrar om de tycker det är märkligt att jobba med en ung kille på 24 som de känt sedan han var 8 år! Vissa har till och med känt A sedan han var ännu mindre då de var kollegor till T när han var officer! Märkligt hur det kan bli!

Snart dags för en tur med bilen, den ska tankas och sedan ska jag göra några små ärenden innan det är dags att hämta upp J på skolan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: