Rosa så långt man kan se!

Att körsbärsblommorna blommar för fullt nu har jag ju visat tidigare i veckan. Men jag måste visa er något som måste vara den finaste vårgatan i Bryssel! Den ligger på väg till J:s skola och där står körsbärsträden på rad längs gatan. På båda sidorna! Som att kliva in i en rosa drömvärld!

Men om någon vecka eller två lär det se helt annorlunda ut. Vi får njuta så länge det varar men det måste vara underbart att komma hem när man bor på den gatan, i alla fall under några veckor på våren.

4 svar to “Rosa så långt man kan se!”

 1. sofiainengland Says:

  Åh vad vackert! Jättefint. Det finns en gata i mitt kvarter som är också har sådana träd, och jag drömmer alltid om att köpa ett hus på just den gatan någon gång i framtiden…saknar bara några miljoner på kontot….:)

 2. Annika Says:

  Titta vad FINT!!! Kwanza-körsbären!! DE är så fina då de blommar. Det var ngra veckor sedan de blommade ut här. Njut av allt det vackra!
  Perfekt att ta en PW där!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, vackert är det men min PW-runda går tyvärr inte på den gatan… ligger på tok för långt från där vi bor men jag har åkte förbi där varje dag denna veckan när jag kört J till och från skolan. Så dessa bilder tog jag igår när jag stannade på vägen till skolan på eftermiddagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: