Älskar dem olika

Läser på dn.se att ny forskning visar att föräldrar inte älskar sina barn lika mycket trots att de säger att de gör det.

Spontant skulle jag säga att jag älskar dem lika mycket men svaret är nog mer att jag älskar dem så olika för de är så olika. Om det är samma sak som att jag älskar dem lika mycket? Jo, för mig är det så!

Vi har hela deras liv försök att inte favoriteserat någon av dem och det är väl bara A, V och J som kan svara på om vi lyckats. Jag hoppas de tycker det! Vi har i alla fall gjort så gott vi kan!

Annons

10 svar to “Älskar dem olika”

 1. Fäldtliv Says:

  Jag håller med dig om att man älskar dem på olika sätt. För mig känns det som en självklarhet att det är så beroende på att mina barn är väldigt olika i sina personligheter.

 2. Karin Sjögren Says:

  Jaa vi har olika relationer till våra barn på grund av deras personlighet vilket inte är ngt ”mätetal” på hur mycket vi älskar dem utan på vilket sätt.

 3. Fina Frun Says:

  Älskar självklart båda barnen lika mycket! Men håller med, de är ju olika och man visar det nog därför olika till dem också, just därför…

 4. Annika Says:

  Jag såg det i DN igår. Eftersom jag bara har en så vet jag inte hur det är. Men jag tror ju att du har helt rätt då du säger att man älskar på olika sätt. SÅ är det alla ggr.
  Intressant var det att läsa iaf i DN.

 5. Tina Says:

  Jag håller också med. Det är ju olika kärlek men därmed inte ett mått på storleken av kärleken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: