Grattis min älskade son!

Idag blir du 22 år! Idag är det din dag! Önskar jag kunde vara hos dig idag, baka äppelpaj och laga din älsklingsmat: köttgryta! Men jag är här och du är där… Fast snart ses vi och jag får väl fixa äppelpaj då istället!

Är stolt över dig min älskade son, du har vuxit upp till en underbar ung man. Livet har väl inte alltid varit spikrakt men du har rett ut det, vuxit med det och om och om igen visat oss hur förståndig och ansvarsfull du är. När du var 19 flyttade vi hit ner och du och A fick lära er att leva ensamma, ibland har jag dåligt samvete för det, flytta hemifrån ska man göra för man vill och inte för man måste… Men du har klarat det bra!

Älskar dig och saknar dig min underbare lille son! Längtar tills vi ses den 7 juni! Och hoppas du får en fin födelsedag utan din mor.

Annons

4 svar to “Grattis min älskade son!”

 1. petchie Says:

  Vad fint skrivet! Hoppas att han får en jättefin födelsedag och han har ju ett extra firande att se framemot när de kommer ner om en dryg vecka!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, han har ju det med födelsedagen är väldigt viktig för V så det svider i modershjärtat att jag för tredje året i rad inte är där…

 2. Helena, Craft and Creativity Says:

  Härlig bild och fint skrivet! Det var jätteroligt att göra fågelholken, rekommenderas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: