Dunder & brak

Jösses vilket åskoväder jag vaknade till i dag. Tror inte jag upplevt många så intensiva åskoväder i Sverige i mitt liv men här! Det kan verkligen dra igång rejält. Det åskar sällan lite lagom utan mer åt fullt ös hållet.

Men nu ser det ut som alltihop dragit vidare och det hoppas jag för jag vill ut på PW och J måste gå hemifrån senast nio för att hinna till en sak han har inplanerad idag. Fast paraply lär han nog behöva ha med sig.

När jag skrev detta inlägg, för så där 25 minuter sedan, var himlen svart, regnet vräkte ner och åskan mullrade. Nu håller det på att klarna upp och solen bryter igenom molnen!

4 svar to “Dunder & brak”

 1. Tess Says:

  Vilket väder! Fanns självklart ingen parkering utanför dagis pga byggjobb (tro nu inte att de faktiskt är där och arbetar) så fick gå hur långt som helst i spöregnet (vet inte om spöregn räcker, det var liksom värre) gick tillbaka till bilen, körde till kontoret, tittar ut genon fönstret och då skiner solen. Skitland.

  • Brysselkakan Says:

   Ja, tvära kast! Det regnade inte lite! Vår terrass såg mer ut som ett gigantiskt fågelbad.
   Nu ska jag gå PW i solsken och med solbrillor på! Vem trodde det för en timme sedan.

 2. Asa Says:

  Fnissa lite at Tess ”skitland”…. Da bor jag ocksa i ett. Tydligen är väderomsvängningarna uppe i Norden lite ”langsammare” än här nere; därför var man inte van. Hur skrockade jag i början at att man kändesig lite down vid lagtryck och fick huvudvärk etc…
  I alla fall akte jag iväg i stralande solsken och fick en halvtimme senare handla blommor i en ganska genomskinlig Odd Molly blus som var plaskvat.. Lite ”Miss Wet Odd Molly Shirt” över det hela, bara nagra ar för gammal för dessa events!

  • Brysselkakan Says:

   ”Miss Wet Odd Molly Shirt”!!! Synd att du inte bloggar för då hade jag kanske fått sett bild på det! Jo, det är nog mer tvära kast här.
   Ha det så bra i ”skitlandet”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: