Segt…

När jag skriver detta sitter vi på Bromma flygplats och mest väntar. Internet har de säkert här men jag har inte lust att betala så när ni läser detta är jag redan hemma, det kanske till och med är fredag.

Vi har haft en väldigt seg dag, ingen av oss var väl på topp idag direkt… Jag har haft, för tredje dagen, huvudvärk som bokstavligen gjort mig yr och T har nästan nyst av ett revben. Han har haft allergi kan man säga… Innan vi är hemma har han nog lyckats snyta upp ett helt storpack pappersnäsdukar!

Längtar hem, som vanligt! Men målet med vår resa blev mer än väl uppfyllt kan man säga. Inte trodde vi att vi skulle flyga hem med ett påskrivet köpeavtal på ett hus!

Och jag börjar lite, lite se fram emot att flytta. Till huset men kanske inte att det ligger i Sverige… Men det kommer säkert det med. Nästa vecka ska huset besiktas, hoppas vi, och troligtvis kan T vara med då han ska till Eskilstuna i slutet av veckan.

Nähä, snart dags att checka in, sätta sig i den urtrista vänthallen och sedan flyga hem. Klockan lär vara närmare midnatt innan vi är hemma och kanske jag orkar publicera detta då! Vi får se.

T köpte en halvtimme internet och så kunde jag publicera detta!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: