Rätt så tyst

Jag är väl inte ensam om att märka att bloggvärlden liksom gått i ide. Det är som hela välden stannat upp. Förstår ju att folk är på semester, helt förståeligt att det blir mindre bloggande då. Men lite tyst är det och jag saknar att läsa dagligen hos de jag är van vid att läsa hos.

Fast för mig är det inte så stor skillnad på vardag eller semester, eller jo, jag har ju T och J hemma hela tiden men i övrigt nej. Egentligen innebär semestertider ofta mer jobb för mig och mindre tid för mina saker. Vanligtvis är jag ju själv stora delar av dagen, kan göra vad jag vill och när jag vill. Nu ska vi vara tre som ska äta regelbundet och göra saker ihop. Tre viljor som ska samsas!

Tror nu inte att jag gnäller! Nej då! Jag bara konstaterar att så här är det och så njuter jag av att ha T nära hela dagarna, myser med min familj, äter gott och tycker livet är bra!

2 svar to “Rätt så tyst”

  1. my Says:

    Sorry, jag har ju liksom tagit lite bloggsemester i ett par månader nu, hehe. Men jag jobbar på att skärpa mig, både med kommentarer och inlägg.

    LÄser gör jag i alla fall, var dag, och det är så himla härligt att titta in här hos dig och se hur ni har det. :) Och dina kommentarer är guld värda! Tack för att du orkar att inte ta bloggsemester, haha.

    • Brysselkakan Says:

      Tack! Jo, vi är några som kämpar på trots sommaren ;-) Men det märks att folk är lediga, mindre kommentarer och lite färre läsare också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: