Idag är det hans dag!

Idag tidigt på morgonen för 24 år sedan satt T och jag i vår röda Volvo 240 på väg in till Eksjö. Solen sken och på radion spelades Ta mig till havet med Peter Lundblad. När jag åkte samma väg tillbaka några dagar senare hade vi vår lilla A med oss i bilen, vårt första barn. Två hade blivit tre och T:s och mitt liv ändrades från den dagen. Minns hur vi fick stanna och hänga T:s t-shirt för att solen inte skulle skina på vår lilla skatt.

Nu är du en vuxen man, mycket självständig och vet vad du vill. Ditt liv har väl inte alltid varit spikrakt men du har rest dig och gått vidare och mognat. Och efter flera år av diverse projektanställning och utbildning har du nu fast jobb och exakt samma titel som din far hade när han började på samma företag 1995! Och många av de du jobbar med fanns där redan då och minns nog väl när du bara var en liten pojk!

Ha nu en härlig dag ihop med dina vänner och din ena bror. Önskar jag kunde fira med dig idag som vi gjorde förra året i Los Angeles men vi får ta det när vi se om elva dagar!

 

Grattis min älskade son!

Annons

2 svar to “Idag är det hans dag!”

  1. Christel Says:

    Vad fint skrivet! :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: