Och jo, jag klagar lite

Sedan förra helgen är värmen tillbaka. Rejält. Och de som innan gnällde på regnet och att det inte var varmare än 20-25 grader ute slutade gnälla om det men gnäller nu om värmen. Och jag hänger på. Eller vi hänger på.

Visst det är väldigt skönt att vid 22-tiden sitta ute på terrassen i bikini-överdel och korta shorts och känna den ljumma vinden. Men att sedan behöva sova i ett rum som aldrig under natten gå ner under +28 är mindre trevligt och jag vaknar varje morgon med lätt huvudvärk, troligtvis på grund av vätskebrist under natten. Och under dagen går lätt temperaturen inne upp kring +30 och ute, på terrassen, är det säkert närmare +40 på dagen då solen ligger på hela tiden.

Så vi gnällde inte innan värmen kom tillbaka, vi tyckte det var rätt OK faktiskt, men vi gnäller lite nu! Men det är bara att dricka mängder av av vatten och stå ut och tydligen väntas svalare väder igen i början av nästa vecka och kanske redan i morgon lite regn och åska.

2 svar to “Och jo, jag klagar lite”

  1. petchie Says:

    Ja, jag gnällde inte heller på regnet så jag tycker också att jag har rätt att gnälla lite ;-) Iaf över att det är jättevarmt på kontoret och vi inte har ngn fungerande AC… Det går liksom inte att sitta i minimala shorts och bikiniöverdel där :-)
    Men men, det är iaf en aningen svalare än det var i Spanien förra helgen så allt är relativt!

    • Brysselkakan Says:

      Jo, allt är relativt! Och jag skruttar runt här hemma i bh och korta shorts men så är det ju bara T och J som ser mig! Värst är dock nätterna… jag sover urkasst när det nästan är +30 i mitt sovrum…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: